Barlogu’ lui Dazicu

Incursiuni in trecut si viitor

wtf?

1. Fara a prejudicia drepturile autorilor operei originale, constituie, de asemenea, obiect al dreptului de autor operele derivate care au fost create plecand de la una sau mai multe opere preexistente.

NB1:Orice informatie oficiala sau neoficiala postata pe acest site/blog are pur caracter informativ!.. Autorii nu se fac vinovati de eventualele daune morale/materiale/patrimoniale cauzate in urma prelucrarii datelor din surse externe.

2. Orice opera literara, artistica sau stiintifica sau orice creatie intelectuala prezentata pe acest site/blog este recunoscuta si garantata in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.

NB2: Orice ‘opera’ autentica postata pe acest site/blog apartine exclusiv si integral autorului.

3.In cazurile expres prevazute de lege, pot beneficia de protectia acordata autorului persoanele juridice si fizice altele decat autorul.

NB3: Orice drepturi de autor asupra datelor [fie .avi, .txt, .jpg] prezente din surse externe nu ne revin.

4.Dreptul de autor asupra operei comune apartine coautorilor acesteia, intre care unul poate fi autorul principal, in conditiile prezentei legi.

NB4: Autorii[noi], nu ne ‘mancam’ ‘pe la spate’, si nu ne vom chema in instanta a posteriori. In eventualitatea in care acest acord este incalcat, infractionistul va fi eliberat de orice functie prezenta si ii vor fi ridicate toate drepturile conexe asupra oricarei opere comune.

5.Nu constituie o incalcare a dreptului de autor, in sensul prezentei legi, reproducerea unei opere fara consimtamantul autorului, daca rezultatul transformarii este o parodie sau o caricatura, cu conditia ca rezultatul sa nu creeze confuzie in ceea ce priveste opera originala si autorul acesteia.

NB5: Autorii nu intentioneaza sa aduca ofensa eventualilor detinatori de drepturi de autor asupra datelor din surse externe, prin prelucrarea sau publicarea acestora pe acest site/blog.

Referinta: http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/8_1996.php/

Creative Commons License
Barlogu’ lui Dazicu by dazicu is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Romania License. Based on a work at dazicu.wordpress.com.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: